Om os

Duehart Management ApS blev grundlagt i 1993 og har gennem årene arbejdet for såvel den private som for den offentlige sektor. Vi har fungeret som rådgivere i mange forskellige situationer, meget ofte virksomhedsspecifikt samt opgave- og situationsbestemt.

Vi har arbejdet med opbygning af salgsorganisationer i såvel Danmark som udlandet. Vi har udført træning af samarbejdsudvalg for erhvervsorganisationer. Vi har arbejdet med ansættelser og rekruttering af ledere og direktører og hjulpet ved køb og salg af virksomheder. Vi har været med til at skabe vækstudvikling i såvel små som store organisationer. Vi har hjulpet med at få styr på samarbejde og potentialeudvikling i offentlige virksomheder osv.

Herudover har vi fungeret som sparringspartner for mere end 2.500 ledere gennem årene. Duehart Management ApS har også fungeret som moderselskab for IHI Lederudvikling A/S, som har stået for forhandlingen af Leadership Management Internationals programmer i Danmark, Polen, Tyskland, Island og Tanzania i perioden 1990-2007. IHI Lederudvikling A/S har videreført forhandlingen af Success Motivation International, Inc.'s programmer i Nord-, Central-, og Østeuropa fra 2009.

Forlaget Birmar A/S startede i 1998 og er specialiseret i udgivelse af erhvervs- og selvudviklingsbøger. Hertil er knyttet et kompetencecenter, som gennemfører aktiviteter på basis af forlagets udgivelser i samarbejde med andre.

Derudover er tilknyttet Center for Lederskabstræning og Kompetencecenter for Personlig Udvikling.

Firmaet drives fra Strandmøllevej 2 i Kolding, 30 73 35 07, e-mail duehart@lmd.dk.

Se de øvrige punkter på denne hjemmeside, som fortæller mere om vores rådgivning, viden og services.