Virksomhedsspil

Vi har udviklet en række virksomhedsspil, som kan gennemføres via en spilleleder eller af virksomhedens egne medarbejdere.

 

Salgsspillet

Boost din bundlinje med SALGSSPILLET!

Uanset om du arbejder med salg, kundeservice eller markedsføring, så er Salgsspillet en innovativ læringsoplevelse, som på en inspirerende og sjov måde sætter fokus på at optimere alle former for kundekontakt. Spillet sikrer resultater fra første runde og alle kan være med.

Det afgørende ved Salgsspillet er, at det anvender virkelige og varierede hændelsesforløb fra jeres egen virksomhed, der bakkes op af effektiv salgsteori - i modsætning til mange andre salgsspil, som bruger et fastsat, hypotetisk hændelsesforløb eller rollespil, og som kun kan anvendes én gang. Udbyttet af spillet forbliver derved relevant og værdifuldt for netop JERES virksomhed, og det kan ses på bundlinjen. Salgspillet gør læring fleksibel, sjov og ikke mindst rentabel!

Læs mere om Salgsspillet her

 

Strategisk beslutningsspil


Spilletid: 1-2 dage
Målgruppe: Direktioner, bestyrelser, chefer, ledergrupper

Spillet er virksomhedstilpasset. Der er fokus på at udøve strategisk forretningsudvikling, gennemføre beslutninger og handlinger samt at byde ind på markedet og se resultatet af trufne beslutninger i konkurrence med de øvrige deltagere.

Spillet skal gennemføres via en ekstern træner.

 


Livsbalancespillet


Aktivt fokus på effektivitet, livsplan, motivation, prioritering – nå mere, og bevar samtidig balancen mellem arbejde og fritid.

Kan gennemføres via egen træner eller ekstern træner.

 


Via Forlaget Birmar A/S markedsfører vi også en række spil: Se www.birmar.dk

Yderligere oplysninger kan fås via tlf. 30 73 35 07 eller via e-mail duehart@lmd.dk.